14.1 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăCulturăIrina Binder si Carmen Voinea-Raducanu prezinta cartea ,,Iubitelor mele prietene”

Irina Binder si Carmen Voinea-Raducanu prezinta cartea ,,Iubitelor mele prietene”

Toamna aceasta, Irina Binder ne incanta cu un nou titlu: Iubitelor mele prietene. Este o carte superba, pe care a scris-o alaturi de prietena ei de suflet, Carmen Voinea-Raducanu. Daca va plac cartile scrise de Irina Binder, cu siguranta o veti adora si pe aceasta, pentru ca este la fel de sincera ca si celelalte si este foarte posibil sa rezonati cu personajele si cu trairile lor. 

Dupa cum stiti, oamenii nu sunt facuti pentru a trai in singuratate. Sunt fiinte sociabile, asa ca suntem in permanenta cautare a sufletului pereche, indiferent daca este vorba despre persoana iubita sau de un prieten care ne va fi alaturi in toate momentele din viata, neconditionat. Insa, pana sa gasim prietenul care va fi langa noi si caruia ii vom putea impartasi totul, vom trece printr-o serie de dezamagiri din partea oamenilor de langa noi. Sunt foarte fericiti cei care au un prieten foarte bun inca din copilarie, un frate sau o sora ,,alesi”, nu daruiti de familie. Bineinteles ca in unele cazuri, cel mai bun prieten poate fi chiar o persoana din familie. 

Irina Binder a cucerit cititorii inca de la prima carte publicata, datorita stilului ei natural de a scrie si experientelor personale impartasite, in care multe persoane s-au regasit. Ceea ce a inceput ca o colectie de destainuiri pe un blog, a ajuns o carte-fenomen, una dintre cele mai bine-vandute din tara (Fluturi). Iar acum, la cativa ani de la lansarea primei carti, Irina Binder ne surprinde din noua, de data aceasta avand un ,,complice”. Alaturi de buna sa prietena Carmen Voinea-Raducanu a scris cartea Iubitelor mele prietene”. Va garantam ca o sa fie o carte pe care o veti citi pe nerasuflate si care o sa va incante la fel ca intotdeauna. 

Iubitelor mele prietene de Irina Binder si Carmen Voinea-Raducanu este o carte in care ambele autoare povestesc despre oamenii care au fost alaturi de ele pe parcursul vietii, ce au avut de invatat din fiecare relatie de prietenie si de ce este important sa invatam ceva din fiecare experienta a vietii, indiferent daca este una placuta sau dureroasa. Fiecare avem in viata dezamagiri din cauza persoanelor pe care le credeam apropiate, insa nu trebuie sa lasam aceste experiente sa ne afecteze prea mult. Si cel mai important, nu trebuie sa incetam cautarea celui mai bun prieten, care va fi neconditionat alaturi de noi si alaturi de care vom imparti atat momente bune, dar si mai putin bune. Cateodata, viata ne scoate in cale oameni care ne marcheaza destinul, exact la momentul potrivit. 

Aceasta carte este lectura de care aveti nevoie toamna aceasta si va fi ca un balsam pentru suflet, in cazul in care treceti printr-o perioada grea a vietii. Sa stiti ca nu sunteti singura persoana care trece printr-o anumita situatie si ca totul se va rezolva in timp, este de nepretuit. 

Cartea este disponibila momentan cu precomanda si livrarea se va face incepand cu data de 23 septembrie. Pretul ei este de 48 lei, are 352 pagini si va fi livrata alaturi de un semn de carte in forma de inima. Este publicata de Editura For You, asa cum ne-a obisnuit deja autoarea. 

 

Cele mai citite

Tornadele au devastat statul Texas din SUA. Sute de mii de oameni au rămas fără energie electrică

Rafalele de vânt au atins puterea uraganului, iar în unele zone au fost însoţite de grindină de mărimea unei mingi de golf, conform actualitate.org. Vremea...

Tornadele au devastat statul Texas din SUA. Sute de mii de oameni au rămas fără energie electrică

Rafalele de vânt au atins puterea uraganului, iar în unele zone au fost însoţite de grindină de mărimea unei mingi de golf, conform actualitate.org. Vremea...

SUA consideră că operaţiunea israeliană de la Rafah rămâne “limitată”

Statele Unite(SUA) consideră în continuare că operaţiunea israeliană de la Rafah rămâne "limitată", la două zile după un bombardament mortal asupra acestui oraş din...
Ultima oră
Pe aceeași temă