Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

VIDEO Cel mai penibil moment dintr-o emisiune TV din Romania

Gafele şi balbele din emisiunile TV sunt la ordinea zilei, însă situaţia petrecută într-o emisiune la televiziunea Speranţa TV este unică. Realizatorul emisiunii era foarte sigur de subiectul dezbaterii şi de ...

Share

Rl online 0 comentarii

12.04.2012 - 13:41
Gafele şi balbele din emisiunile TV sunt la ordinea zilei, însă situaţia petrecută într-o emisiune la televiziunea Speranţa TV este unică.

Realizatorul emisiunii era foarte sigur de subiectul dezbaterii şi de invitat. Tema emisiunii: etnobotanicele sau "drogurile legale". Însă surpriză. În faţa sa se afla Sorin Minea, preşedintele Patronatului Romalimenta, pe care realizatorul l-a prezentat ca fiind un ....doctor pshihiatru.Citește totul despre:

Comentarii