9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăInternaționalTraian Băsescu: Care Realitatea TV, că sunteţi două?!

Traian Băsescu: Care Realitatea TV, că sunteţi două?!

Preşedintele Traian Băsescu a ţinut să ironizeze situaţia în care se află postul Realitatea TV odată cu mutarea transmisiei de la Casa Presei la noul sediu din Willbrook, pe fondul conflictului deschis dintre patronul Elan Schwartzenberg şi cel care pretinde în continuare că este managerul postului, omul de afaceri Sebastian Ghiţă.

Înainte de a răspunde unui jurnalist de la Realitatea la o întrebare adresată în cadrul conferinţei de presă de luni seara, Traian Băsescu a întrebat la rându-i, zâmbind: “Care Realitatea? Că am văzut că sunteţi două posturi acum”.

Aseară, echipa care a rămas de partea lui Elan Schwartzenberg a preluat controlul tehnic al postului Realitatea TV, de la noul sediu din clădirea Willbrook. Oamenii care au rămas de partea lui Sebastian Ghiţă, mangerul numit de Sorin Ovidiu Vântu, lucrează în continuare în sediul de la Casa Presei şi vor emite sub sigla RTV.

Majoritatea jurnaliştilor de la Realitatea TV vor lucra la RTV. Printre ei, se află şi Cătălin Striblea şi Corina Drăgotescu.

Potrivit Mediafax, Elan Schwartzenberg a anunţat încă din luna august, într-un comunicat de presă, că Realitatea TV se va muta în clădirea de birouri a Willbrook. Totodată, în 7 octombrie, într-o scrisoare remisă angajaţilor Realitatea, Schwartzenberg spunea că, până la 1 noiembrie, Realitatea TV va emite din noul sediu. Fostul sediu al Realitatea TV, cel de la Piaţa Presei Libere, este închiriat de compania Asesoft, controlată de Sebastian Ghiţă, fostul manager al Realitatea.

 

Claudiu Berbece
Claudiu Berbecehttp://claudiu-berbece
Claudiu Berbece, reporter Rl online
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă