Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Românii au talent: De ce au fost dezamăgiţi Andi Moisescu şi Andra

Andi Moisescu şi cântăreaţa Andra au făcut parte din juriul concursului "Românii au talent", iar după anunţarea câştigătorului au comentat rezultatul pe siteurile personale. Cei doi membri ai juriului au fost ...

Share

Razvan Voiculescu 0 comentarii

28.04.2011 - 13:23

Andi Moisescu şi cântăreaţa Andra au făcut parte din juriul concursului "Românii au talent", iar după anunţarea câştigătorului au comentat rezultatul pe siteurile personale. Cei doi membri ai juriului au fost dezamăgiţi de votul publicului şi şi-au făcut publice opţiunile lor pentru finala de luni.

Andi Moisescu a scris pe siteul andimoisescu.ro: "Am renunţat de mult să mai judec votul poporului. Nu văd le ce mi-ar folosi. Prefer să-l iau aşa cum e şi să-mi vad de drum. Oricum eu am câştigătorii mei. În ordine alfabetică. Cosmin AGACHE, BALLANCE, BLOCKBUSTERS, CLEVERS, DANCE FICTION CREW, Lucian DARIE, Valentin DINU, FREAKQUENCY, Narcis IANĂU, Valentin LUCA, Valentin PĂUN, Alin STANIS, TITANII FUNKY FRESH si TROUBLE sunt gata de spectacol. Dacă nu reuşiţi să daţi de ei, apelaţi-mă cu încredere. N-o să vă dezamăgesc. Nici eu, nici ei".

La rândul său, cântăreaţa Andra a scris pe siteul andramusic.ro că favoritul ei a fost Valentin Dinu cu care ar dori să cânte în duet.

"Sunt mulţi care au fost impresionaţi de mesajul lui Adrian şi de povestea lui, şi pe mine m-a făcut să plâng puterea sa de a lupta. Recunosc totuşi că, dacă ar fi fost să aleg eu câştigătorul, l-aş fi ales pe Valentin Dinu. El mi s-a părut într-adevăr un om cu har, aşa cum rar întâlneşti chiar şi printre cei care îşi cultivă talentul o viaţă întreagă. Mi-ar plăcea să cânt împreună cu el cândva, aşa cum am spus şi în emisiune.
De asemenea, momentul celor de la trupa Balance m-a făcut să tremur! Cei doi gimnaşti au ridicat întreaga sală în picioare. Ei au reuşit să facă un show demn de o finală a oamenilor talentaţi din întreaga lume!", spune aceasta.

Însă cântăreaţa precizează că alegerea este a publicului şi "oricât de controversată ar fi ea, trebuie să o acceptăm"

Adrian Ţuţu a câştigat concursul "Românii au talent" şi a primit premiul de 120.000 de euro.

 

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...