Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Gino Jevdevic (Kultur Shock): Spre deosebire de Ceauşescu, Tito a fost un dictator bun

 Leaderul trupei Kultur Shock, Gino Jevdevic, a vorbit cu Silviu Munteanu, realizatorul emisiunii Sin City de la radio CityFM, despre cât de iubit a fost preşedintele Iugoslaviei, Tito, spre deosebire omologul sau român, ...

Share

Dana Ilie 0 comentarii

12.04.2011 - 12:41

 Leaderul trupei Kultur Shock, Gino Jevdevic, a vorbit cu Silviu Munteanu, realizatorul emisiunii Sin City de la radio CityFM, despre cât de iubit a fost preşedintele Iugoslaviei, Tito, spre deosebire omologul sau român, Nicolae Ceauşescu, potrivit unui comunicat de presă City FM. Din discuţie nu a lipsit nici meciul România-Bosnia.

 Interviul în exclusivitate cu leaderul trupei Kultur Shock poate fi ascultat la emisiunea Sin City, marţi spre miercuri, după ora 0.00. 
 După asediul din Sarajevo, Gino Jevdevic s-a mutat în Statele Unite, cu ajutorul celebrei artiste  Joan Baez. În anii '90 trupa Kultur Shock era un cvartet electro-folk-tradiţional, însă la insistenţele basistului de la Nirvana, croatul Krist Novoselic a reformat trupa, imprimându-i o direcţie rock cu influenţe de muzică balcanică.
 
 Fiind susţinuţi de către Jello Biafra (Dead Kennedys), trupa a semnat cu Kool Arrow Records,  casa de discuri a lui Billy Gould de la Faith No More, cu care a înregistrat trei albume.
 
 Kultur Shock se autodefineşte ca "a live band of blue-collar immigrants". "Noi nu cântăm despre inimi zdrobite şi despre flori, ci despre viaţa de zi cu zi şi despre credinţa că la un moment dat o să fie mai bine sau mai rău. Prin punk ne exprimăm dorinţa de a lupta, prin muzică balcanică împărtăşim trăirile poporului din care ne tragem şi care ne reprezintă, iar aventurile cu note de metal reprezintă modalitatea noastră de a ne arăta furia împotriva maşinăriei", a explicat Gino Jevdevic
 Trupa Kultur Shock a cântat, pe 5 aprilie, la Bucureşti, în cadrul turneului de promovare al celui de al şaptelea album Ministry of Kultur. 
  

Citește totul despre:

Comentarii

loading...