După 30 de ani, Grupul Coral Song concertează din nou pe scena Operei Naţionale Bucureşti

Luni, 12 decembrie 2016, de la ora 20:00, Grupul Coral SONG concertează la Opera Națională București, la 30 de ani de la ultimul spectacol pe această scenă. Publicul va recunoaște piesele care au consacrat grupul SONG: Iac-așa, Sârba în căruță, La Bamba; colinde ca: Flori de Măr sau Born, Born in Bethleem, dar și piese mai noi în repertoriu grupului din zona pop-rock, precum Bohemian Rhapsody sau Proud Mary

Share

Ion Diamandi 0 comentarii

Actualizat: 09.12.2016 - 18:31


Iubitorii genului de muzică corală practicat de Grupul Song în urmă cu peste 25 de ani au prilejul să se reîntâlnească cu colinde, piese din folclorul românesc și international, muzică gospel, piese pop-rock precum şi piese mai noi. Luni, 12 decembrie 2016, de la ora 20:00, Grupul Coral SONG concertează la Opera Națională București, la 30 de ani de la ultimul spectacol pe această scenă.

Și, de această data, alături de dirijorul Daniel Jinga si trupa MundiColour. Invitați speciali: soprana Ana Cebotari și corul de copii Bravissimo condus de Elena Radu.

Publicul va recunoaște piesele care au consacrat grupul SONG: Iac-așa, Sârba în căruță, La Bamba; colinde ca: Flori de Măr sau Born, Born in Bethleem, dar și piese mai noi în repertoriu grupului din zona pop-rock, precum Bohemian Rhapsody sau Proud Mary

Biletele pentru spectacolul ”Song – călătorie în lumea largă” s-au pun în vânzare la casa de bilete a Operei Naționale București și online pe bilet.ro (http://www.bilet.ro/event.php?id=9442).

Citește totul despre:

Comentarii