18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăInternaționalCine a fost adevăratul câştigător la "Românii au talent"

Cine a fost adevăratul câştigător la “Românii au talent”

Imediat după aflarea câştigătorului concursului “Românii au talent” a apărut o avalanşă de comentarii negative din partea internauţilor. Adrian Ţuţu, supranumit “Eminem din România”, a pus mâna pe marele pot, de 120.000 de euro, eclipsându-l pe favoritul Narcis Iustin Ianău şi pe ploieşteanul Valentin Dinu. Mulţi dintre comentatori au contestat clasamentul final al concursului, fiind foarte vocali pe forumuri şi pe reţelele de socializare. Unii dintre aceştia au contestat faptul că a câştigat concurentul care a avut un caz social mai spectaculos şi nu cel care a fost mai talentat.

Comentariile postate pe net sunt diferite.
Georgeta a scris : “Nu cred că e normal să iasă învingător în materie de talent o persoană care nu afişează nimic în plus faţă de orice băiat de cartier”

Almiadi: “Premiu se dă pentru talent, nu pentru situaţie dificilă. Deci ruşine, erau foarte mulţi talentaţi. Dar în România primează cu cât eşti mai lacrimogen, nu talentul.”

Alina: “nu cred că PRO TV-UL are vreo vină în toată treaba asta. Eu cred că românii au votat cu sufletul, şi l-au ales pt că nu are părinţi. Întradevăr erau şi alţii mult mai buni ca el…….dar care s-au afirmat oricum şi cine a avut ochi să îi vadă i-au văzut, poate o să aibă succes de acum încolo”.

Doru: “Nu am nimic cu actualul câştigător ,dar ţinând cont de modalitatea de a vota şi de segmentul de public pe care la reprezentat Tutu, nu-mi imaginez decât găştile de prin faţa şi spatele blocurilor cu mobilele pregătite strigând : “Hai să votăm frate / Să-i dăm pe toţi pe spate // Că a venit momentu”/ Să învingem munca şi talentu
Asadar în România câştigă “MESAJUL” nu MUNCA ,TALENTUL şi CURAJUL !! Dacă pe viitor acest concurs doreşte să rămână în top, atunci trebuie schimbat ceva în sistemul care hotărăşte câştigătorul . Eventual juriu + public , iar în ce priveşte premierea ce spuneţi de : Locul1 – 50000 / Locul2 – 25000/ Locul3-10000 şi celorlalţi finalişti măcar câte 2000 ! Toţi au muncit ! Felicitări tuturor ! “

O feministă trage de urechi consoartele pentru modul cum au votat: “ruşine, fetelor. În orice concurs votaţi pectoralii,cârlionţii, uitând ca bărbaţii vor vota întodeauna numai bărbaţi. Când o să învăţăm să promovăm femeia, vom ieşi din patriarhat. Locul 1, 2 şi 3 bărbaţi. Ruşine ne merităm soarta.”

Comentatoarea onlywoman a scris : “Într-adevăr băiatul era orfan,dar asta nu are nici o legătură cu talentul. Greşeala a fost a celor de la ProTV pentru că au arătat cazul fiecăruia. Dacă în ediţia următoare vor face la fel e clar că tot un om fără cine ştie ce talent va câştiga, iar asta duce emisiunea spre nimic,vor avea NO raiting!”

Georgy: “Eu zic k Adrian trebuia să câştige, într-adevăr sunt şi alte talente mult mai frumoase din punctul de vedere al altora, însă cert este k România a ales persoana potrivită! Nu înţeleg de ce mereu românii au de comentat la unele evenimente ca acestea….”


Mary
: “Multe comentarii aiurea văd aici! Mie mi-a plăcut băiatul asta de prima oară când l-am auzit, l-am susţinut şi l-am votat. Şi nu datorită situaţiei lui, nu e cazul de intimidări ca toţi dintre noi avem pr, dar chiar mi-a plăcut, versurile lui chiar transmit ceva dovadă că şi sala a fost în picioare şi l-au susţinut încă de la prima înfăţişare. Aşa ca voi, cârcotaşii, nu mai comentaţi atât de mult …”

Neli Dascalu: “Orfanul Adrian a câştigat pe criterii lacrimogene: şi-a spus povestea şi a impresionat o ţară de fraieri! După mine, nu trebuia să treacă nici măcar de preselecţie: Voce, ioc! Versuri, pauză… mişcare scenică, varza! Şi doar Andra e cântăreaţă, Mihai e coregraf…mie îmi seamană a aranjament…păcat! Iustin e adevăratul câştigator! Subscriu la ideea blatului, e prea de tot cusută cu aţa albă!”

iftode malina: “Acasă oamenii au votat cu sufletul ,dar trebuia, eu cred , să câştige VALENTIN DINU . Oamenii au votat cazul lui, ci nu talentul. Însă e prima oară când aud o melodie rap în care nu este criticat nimeni , şi să recunoaştem că nu-i aşa de uşor să scrii versuri”.

Adevăratul câştigător al show-ului “Românii au talent” a fost publicul, care a urmărit cu sufletul la gură concursul şi a votat pentru favoriţi. Spectacolul a atins audienţe record în rândul show-urilor de divertisment din România. Emisiunile din 18 şi 25 martie au fost vizionate de peste 4,3 milioane de români, iar finala a fost urmărită de 3,3 milioane de spectatori.

Razvan Voiculescu
Razvan Voiculescuhttp://razvan-voiculescu
Razvan Voiculescu, redactor Rl online
Cele mai citite

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...

Cum iluminezi camera în care se află biroul, pentru a fi mai productiv?

Nu ți s-a întâmplat ca atunci când lucrezi la birou să te doară ochii din cauza luminii insuficiente? Dacă lucrezi de acasă, amenajarea spațiului în...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...
Ultima oră
Pe aceeași temă