13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăInternaționalAnatomia lui Grey şi CSI revin la TVR1

Anatomia lui Grey şi CSI revin la TVR1

Cel de-al şaselea sezon al serialului de succes “Anatomia lui Grey” va fi difuzat, în premieră în România, pe 15 noiembrie, la ora 22:00. Telespectatorii îl vor putea urmări în fiecare zi de luni.

Împătimiţii serialului “CSI: Crime şi investigaţii” vor trebui să aştepte startul seriei a 10-a până pe 18 noiembrie, la ora 22:00.

Serialul “Anatomia lui Grey”, o producţie a studiourilor ABC, se poate lăuda cu nu mai puţin de 37 de premii internaţionale, dintre care două Globuri de Aur.

În prezent, pagina de fani a serialului Anatomia lui Grey de pe Facebook a ajuns la impresionantul număr de 10.000.000 de fani.

Nici “CSI: Crime şi investigaţii” nu este mai prejos. De la lansarea sa, în anul 2000, “CSI: Crime şi Investigaţii”  a obţinut 45 de premii şi alte 107 nominalizări, dintre care 6 nominalizări sunt la „Globul de Aur”.

Cele mai citite

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...
Ultima oră
Pe aceeași temă