17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăCulturăComedia neagră “Get Out” ar putea continua

Comedia neagră “Get Out” ar putea continua

Acesta a declarat pentru publicaţia Variety că regizorul şi scenaristul Jordan Peele se gândeşte serios să continue acţiunea din primul film ce a fost recompensat cu Oscar, a informat vineri Indiewire.com.

Întrebat dacă ar produce şi “Get Out 2”, Blum a răspuns afirmativ, fără nicio ezitare, atât timp cât Jordan Peele se va implica în proiect. El a precizat că Peele “flirtează deja cu ideea unui sequel”.

Inițiativa îi aparține lui Jordan Peele

 

“Dacă Jordan vrea să facă un sequel, aş accepta într-o secundă, dar trebuie (ca iniţiativa) să vină de la Jordan Peele. Cred că deja flirtează cu această idee”, a susţinut producătorul.

Un eventual proiect cinematografic “Get Out 2” va trebui însă să aştepte până când Peele îşi va încheia ultimul proiect regizoral: “Us”. Jordan Peele a anunţat în luna mai că acest film va fi lansat în cinematografe în martie 2019. Rolurile principale din “Us” sunt interpretate de Elisabeth Moss şi Lupita Nyong’o.

Filmul “Get Out” a fost lansat în februarie 2017 şi a avut încasări de 250 de milioane de dolari din întreaga lume, un succes impresionant în condiţiile în care bugetul de producţie a fost de doar 4,5 milioane de dolari. Filmul a primit patru nominalizări la Oscar, printre care la categoriile cel mai bun film şi regie şi i-a adus lui Jordan Peele un premiu Oscar pentru scenariu original.

 

 

Cele mai citite

Nicu Ștefănuță: „În sfârșit, directiva privind violența împotriva femeilor a fost adoptată”

În ultima sesiune plenară din legislatura actuală, Parlamentului European a votat primul act legislativ al UE privind violența împotriva femeilor și violența domestică, care...

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...
Ultima oră
Pe aceeași temă