3.1 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăCoronavirusTestare gratuită pentru români. În ce condiții?

Testare gratuită pentru români. În ce condiții?

Testarea gratuită COVID -19 pentru români ar putea fi realizată în anumite condiții, este anunțul noului ministrul al sănătății, Alexandru Rafila.

Alexandru Rafila consideră că pentru diminuarea pandemiei este necesară că țara noastră să testeze populație gratis.

„Capacitatea de testare se poate crește în două moduri, să găsim cabinetele de vaccinare care pot face și teste și a doua soluție sunt medicii de familie. Vorbim de testare gratuită, gândiți-vă și la mediul rural. Unde te duci? Trebuie să fie bani”, a declarat Alexandru Rafila.

Ce le transmite Alexandru Rafila românilor înainte de sărbători

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, le cere cetăţenilor români să fie extrem de atenți în perioada sărbătorilor de iarnă și să respecte măsurile generale implementate pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus deja cunoscute.

În altă ordine de idei, fostul reprezentant al României la Organizaţia Mondială a Sănătăţii, Alexandru Rafila preconizează o creştere a numărului cazurilor Covid-19 în ianuarie.

Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la presa online: Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Aleph TV, B1 TV și din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

Papa Francisc e în vizită în Grecia

Papa Francisc a sosit sâmbătă dimineaţa la Atena, în vizită ecumenică, în Grecia, venind din Cipru, relatează AFP. Este prima vizită a unui suveran...

Scandal juridic între grupul ABBA și trupa Abba Mania

Super grupul pop suedez ABBA a intentat vineri un proces pentru a împiedica trupa britanică de cover-uri cunoscută sub numele de Abba Mania să...

Bitcoin scade cu 12,1%

Bitcoin a scăzut sâmbătă cu 12,14%. A ajuns la la 47.176,09 dolari și a pierdut 6.567,6 dolari de la închiderea anterioară, scrie Reuters. Bitcoin, cea...
Ultima oră
Pe aceeași temă