0.5 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăCoronavirusCertificatul verde la locul de muncă. Ce spune Alexandru Rafila

Certificatul verde la locul de muncă. Ce spune Alexandru Rafila

Certificatul verde la locul de muncă ar putea fi obligatoriu. Alexandru Rafila, noul ministrul al sănătății, nu neagă că românii vor trebui să-l prezinte la locul de muncă.

Certificatul verde la locul de muncă. ”Certificatul verde este un instrument care salvează vieţi, dar trebuie introdus într-un moment oportun”, a afirmat, miercuri, Alexandru Rafila, explicând că nu este împotriva introducerii certificatului în anumite domenii de activitate.

Rafila a făcut apel la vaccinare: ”Dacă vreţi să avem sărbători fericite, trebuie să ne protejăm vârstnicii din familie, să-i vaccinăm şi să avem sărbători liniştite”.

Rafila a explicat că România va avea o provocare consistentă să asigure recuerarea pentru pacienţii cu grave sechele post-COVID.

”Dacă vreţi să avem sărbători fericite, trebuie să ne protejăm vârstnicii din familie”, a transmis Rafila.

Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la presa online: Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Aleph TV, B1 TV și din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

Bărbat înarmat cu pistol încărcat, într-un avion ce a zburat către SUA

Un bărbat călătorit cu avionul din Barbados la Miami, statul Florida, cu un pistol încărcat în buzunar, a potrivit presei de peste ocean. Pasagerul a...

Hunor i-a cerut amabasadorului Germaniei să sprijine aderarea României la Schengen

Vicepremierul Kelemen Hunor spune că i-a solicitat ambasadorului Germaniei la Bucureşti să sprijine aderarea României la Schengen şi încetarea Mecanismului de Cooperare şi Verificare...
Ultima oră
Pe aceeași temă