14 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăAlegeri 2016Utilitatea Internetului în afaceri

Utilitatea Internetului în afaceri

Cum să vă îmbunătăţiţi profitul folosind numai instrumentele online, cum să vă creaţi noi oportunităţi de afaceri prin intermediul promovării online şi cum vă poate ajuta social media să deveniţi mai competitivi sunt întrebări la care puteţi găsi răspunsuri în cadrul Online Business Forum, organizat la Braşov, în data de 27 mai.

Online Business Forum este un eveniment dedicat antreprenorilor şi oamenilor de afaceri care folosesc Internetul ca suport în creşterea afacerii. Organizatorii forumului, Fundaţia Post-Privatizare şi Europe Internet Invest, îşi propun să creeze un cadru în care toţi cei interesaţi de mediul online să poată afla cele mai noi tendinţe din acest segment, dar şi strategii importante pe care să le aplice pentru a-şi optimiza afacerile. „Această nouă ediţie vine ca un răspuns la nevoile şi solicitările exprimate de beneficiarii noştri. Pe de altă parte, există o nevoie acută de informare din partea antreprenorilor din zona de industrii creative, şi nu numai, cărora ne adresăm cu acest eveniment”, precizează Péter Barta, director executiv în cadrul Fundaţiei Post Privatizare. Astfel, ediţia din primăvara a¬ceasta se adresează celor care doresc să iniţieze o afacere în zona de online sau să-şi dezvolte canalele de comunicare a business-urilor tradiţionale. Mai mult, evenimentul este accesibil persoanelor care îşi doresc să se informeze şi să fie la curent cu noile tendinţe din zona 

online. „Consider evenimentele ca fiind un bun prilej de dezvoltare a unei afaceri, din simplul motiv că puteţi avea acces la un număr de potenţiali clienţi prin cei prezenţi sau la un număr de potenţiali parteneri de afaceri, specifică Barta.

Trei direcţii diferite

Ediţia din acest an va fi complexă, abordând mediul online din trei direcţii diferite, fiind destinată atât antreprenorilor cu experienţă, cât şi celor pasionaţi, dar aflaţi la început de drum. Prin urmare, participanţii vor avea ocazia să ia parte la trei sesiuni, respectiv Internaţionalizarea afacerilor, Folosirea instrumentelor online în afaceri şi Folosirea social media în afaceri.

În cadrul primei părţi, se vor prezenta cele mai bune practici din lumea web folosite la nivel internaţional, dar şi modul în care legislaţia poate facilita accesul la nivelul unei pieţe europene companiilor care desfăşoară afaceri online. În cadrul celei de-a doua sesiuni, se va dezbate cum pot companiile mici şi mijlocii să folosească Internetul pentru a-şi asigura creşterea financiară. În final, participanţii pot descoperi că pentru a folosi orice instrument online, este nevoie de o planificare, de o strategie, de consistenţă în acţiuni. Printre speakerii invitaţi care dau valoare evenimentului prin experienţa acumulată în domeniul online sunt: Marius Ghenea, antreprenor în serie, Dorin Boerescu, CEO al reţelei 2Parale, Hedi Hoka, practician în domeniul coaching-ului pentru business şi pentru leadership.

Taxa de participare este de 250 lei, iar pentru a vă înregistra, accesaţi adresa register.obf.ro. Până la 15 mai, puteţi achiziţiona biletele cu un discount de 20%.

CONCURS

Fundaţia Post Privatizare oferă 2 invitaţii single (de câte o persoană) la Online Business Forum (OBF) 2011, care va avea loc pe 27 mai, la Braşov, Hotel Aro. Pentru a avea şansa de a câştiga acest premiu, trebuie să ne scrieţi de ce doriţi să participaţi la OBF pe andrei.munteanu@romanialibera.ro sau pe adresa redacţiei, strada Nerva Traian, nr.3, bl. M 101, et.5, sector 3, Bucureşti. Termentul limită este 12 mai. Câştigătorii vor fi anunţaţi în suplimentul „Angajări”, din 16 mai. Mult succes!

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă