Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sala "Eugenio Barba", inaugurată la FITS, cu premiera spectacolului "Povestea prinţesei deocheate"

Sala "Eugenio Barba" a fost inaugurată oficial odată cu premiera unui nou spectacol marca Teatrul Naţional "Radu Stanca", "Povestea prinţesei deocheate", în regia lui Silviu Purcărete, care s-a jucat în deschiderea Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 11.06.2018 - 13:04

Noul spaţiu face parte din Fabrica de Cultură UniCredit care a pornit cu un singur spaţiu de joc - Sala Faust - acum patru ani, urmată de Sala Lulu şi recent Sala "Eugenio Barba". La acestea se adaugă şi spaţiul exterior, amenajat special pentru spectacolul "Metamorfoze", tot în regia lui Silviu Purcărete.

Proiectul, însă, este mult mai ambiţios, pe termen lung partenerii acestui spaţiu - TNRS & FITS, Construcţii SA, UniCredit Bank - îşi propun să-l transforme într-un centru de excelenţă în artele spectacolului, la nivel mondial, cu săli de studiu şi documentare, arhivă, dar şi spaţii de recuperare fizică.

Tot ca parte a acestui parteneriat, UniCredit Bank a dezvoltat şi a îmbunătăţit, pentru al doilea an consecutiv, aplicaţia FITS, ce poate fi descărcată atât din GooglePlay, pentru Android, cât şi din AppleStore, pentru IOS.

În 2018, aplicaţia FITS are mai multe informaţii despre toate evenimentele din Festival, atât în română cât şi în engleză, iar utilizatorii au şi posibilitatea de a-şi personaliza programul pentru cele zece zile.

De asemenea, a fost realizat, ca în fiecare an, programul tipărit al Festivalului, cu detalii editoriale şi recomandări, într-un tiraj de şapte mii de exemplare ce vor fi distribuite gratuit publicului din Sibiu.

Cea de-a 25-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS) s-a deschis, în noaptea de vineri spre sâmbătă, cu un spectacol grandios în centrul oraşului şi cu tradiţionalul foc de artificii. Tema ediţiei aniversare este ”Pasiuni”, iar evenimentul reuneşte 3.300 de artişti şi invitaţi din 73 de ţări. 

Comentarii