19.6 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăAldineVIDEO. Reacții după exit-poll-uri. Udrea: PSD nu s-a lecuit de fraude

VIDEO. Reacții după exit-poll-uri. Udrea: PSD nu s-a lecuit de fraude

EXIT POLL-URI EUROPARLAMENTARE 2014. Prim-vicepreședintele PNL, Ludovic Orban, le-a cerut alegătorilor să iasă la vot la alegerile prezidențiale și, întrebat dacă Crin Antonescu își va da demisia, a răspuns că liderul liberal ”va face ce crede de cuviință”.

”PNL nu poate decât să cheme în ajutor pe toți cei care nu au crezut că este o miză să vină astăzi la vot. Domnul președinte Crin Antonescu va face ce consideră de cuviință”, a precizat Ludovic Orban.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat că vrea să le mulţumească, în primul rând, militanţilor care au crezut în acest partid "lovit şi din interior şi din afară", care a dus în aceste luni bătălia pe mai multe fronturi.

 

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/play’;document.write(”);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayerhtml_max/da937257b1f3077bf0a6a949b4192318/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

Elena Udrea, membră PMP, a acuzat de fraudă social-democrații: ”Am dovedit că suntem cel mai puternic partid din opoziție. PSD nu s-a lecuit de fraude”.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a precizat că nu comentează estimările rezultatului alegerilor europarlamentare conform exit-poll-urilor. ”Fac apel la reprezentanții PNL în secțiile de votare să-și facă datoria cu maximă seriozitate, cu maximă vigilență și cu maximă corectitudine, până când voturile sunt numărate, până când procesele-verbale sunt încheiate, până când procesul electoral propriu-zis, cu toate componentele sale este pe deplin încheiat”, a spus Antonescu.

”Despre rezultate vom vorbi poate și în cursul acestei nopți, cu siguranță mâine dimineață, atunci când vom avea rezultate oficiale, pe baza cărora vă voi comunica și evaluarea noastră în legătură cu aceste rezultate”, a mai declarat Antonescu.

Citește și: VOT pentru EUROPA. PSD+UNPR+PC, între 41 și 43%, PNL pe locul al doilea. Urmează PDL în jur de 13% și PMP cu aproximatv 8%

Candidatul independent Mircea Diaconu a declarat că ”dacă va fi acest procent, va fi absolut miraculos. Mi-am exercitat dreptul cetățenesc”.

Pe de altă parte, președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, și fostul șef al statului Ion Iliescu au comentat exit-poll-urile la europarlamentare, apreciind scorul PSD și susținând că cetățenii ”au taxat greșeala PNL de a ieși din USL”.

Cele mai citite

Echipă mixtă română de tenis de masă, calificată la Olimpiadă

Perechea română alcătuită din Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs s-a calificat pentru proba de dublu mixt din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris, a...

Astronauții dezvăluie ce miros unic are spațiul cosmic

După ce se întorc din ieșirile în spațiu astronauții simt în mod regulat un miros unic atunci când își scot căștile, iar colegii lor...

Echipă mixtă română de tenis de masă, calificată la Olimpiadă

Perechea română alcătuită din Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs s-a calificat pentru proba de dublu mixt din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă