12 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăAldinePNL îi dă si luptă, Nicusorule, în cursa pentru Primăria Capitalei.

PNL îi dă si luptă, Nicusorule, în cursa pentru Primăria Capitalei.

Prin urmare, liberalii au decis să-i acorde o șansă și candidatului Nicușor Dan.

PNL îl va susține pe Nicușor Dan în cursa pentru Primăria Municipiului București.

Dar, în acelaș timp, liberalii îi sporesc și șansele Gabrielei Firea pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, prin sprijinirea lui Nicușor Dan.

Cu o echipă condusă de președintele PNL, Ludovic Orban, candidatul Nicușor Dan are toate șansele să o propulseze pe Gabriela Firea spre un nou mandat în fruntea administrației publice locale.

Nu ar fi fost fair play ca PNL să-și arunce propriul candidat în luptă, deoarece liberalii din organizația de București sunt prea mari, pentru o capitală atât de mică.

Vedeta de televiziune politică Rareș Bogdan, de exemplu, ar fi fost mare favorit să o învingă pe Gabriela Firea, în cazul în care aceasta nu ar candida.

Șefa organizației de București a PNL, Violeta Alexandru, nu i-ar fi lăsat nicio șansă Gabrielei Firea, dar gândul ei zboară la păcănelele din Capitală și nu mai are timp și pentru alte probleme de administrație.

Cât despre președintele PNL, Ludovic Orban, acesta nu poatea să coboare de la nivelul său de etern premier desemnat, la cel de etern candidat la Primăria Capitalei.

Ludovic Orban ar fi intrat însă în cursă, în cazul în care l-ar fi avut contracandidat pe Traian Băsescu.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

UTA lui Mircea Rednic a „topit” Oțelul, la Arad

UTA Arad s-a impus cu scorul de 3-1 în fața formației Oţelul Galaţi, pe teren propriu, în etapa a șasea a play-out-ului Ligii 1. Toate...

Gafa lui Târnovanu amână fiesta FCSB-ului! Meciul cu Farul se joacă cu titlul pe masă

FCSB a remizat în deplasare cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scor 2-2, în etapa a șasea din play-off, și trebuie să mai aștepte pentru...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă