14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăAldineFOTO. Siegfried Mureșan, noul purtător de cuvânt al PPE

FOTO. Siegfried Mureșan, noul purtător de cuvânt al PPE

Joseph Daul, președintele Partidului Popular European, a anunțat, joi la Bruxelles, că Siegfried Mureșan (PMP) a fost numit purtător de cuvânt al PPE.  "Siegfried Mureșan este noul purtător de cuvânt al PPE. Voi lucra strâns cu el și îi urez succes în îndeplinirea atribuțiilor sale”, a declarat Joseph Daul într-o postare pe contul său de Twitter.

Eurodeputatul Siegfried Mureșan a declarat că obiectivul său "este o cât mai bună promovare în întreaga Europă a principiilor și activităților PPE”. Siegfried Mureșan este la primul mandat de europarlamentar.

Cine este Siegfried Mureșan

Siegfried Mureșan a absolvit Academia de Studii Economice din București și a obținut un master la Universitatea Humboldt din Berlin, iar 2006 a primit o bursă de la Bundestag și a fost timp de trei ani consilier al președintelui Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag, Gunther Kirchbaum.

Din 2009 a lucrat pentru Parlamentul European, iar din 2011 este consilier pe probleme economice și de politici sociale al Partidului Popular European.

Mureșan s-a născut pe 20 septembrie 1981, la Hunedoara, mama sa fiind de origine germană, iar tatăl său român.

 

 

 

Cele mai citite

Cutremur în Serbia, la granița cu România

Un cutremur cu magnitudinea 4,4 s-a produs în această dimineaţă, la ora locală 8:42, în Serbia, la graniţa cu România, potrivit informaţiilor publicate de...
Ultima oră
Pe aceeași temă