22.8 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăAldineCoronavirus îi determină pe politicieni să-și dea tot mai multe coate

Coronavirus îi determină pe politicieni să-și dea tot mai multe coate

În interiorul principalelor partide politice au început să se împartă coate, în stânga și în dreapta, mai mult ca oricând, conform indicațiilor primite pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus.

În cadrul Partidului Național Liberal (PNL), președintele formațiunii politice, Ludovic Orban, își dă coate serioase cu vedeta de televiziune Rareș Bogdan.

Clona lui Ludovic Orban, inventată de președintele Klaus Iohannis în laboratorul de la Cotroceni, Florin Cîțu, a fost prins la mijloc.

În cadrul guvernului interimar au început, de asemenea, să se împartă coate serioase.

În Partidul Social Democrat (PSD) se dau coate grele, dar pesediștii au trecut chiar la următorul nivel, apelând la salutul cu piciorul, tot la indicațiile pentru prevenirea infectării.

Marele semn de întrebare este cine va încasa marele șut și va fi izolat din conducerea partidului.

Președintele Pro România, Victor Ponta, ar vrea să-i transmită maladia liderului interimar al PSD, Marcel Ciolacu, însă acesta o are în preajmă pe Gabriela Firea, care are mereu pregătită o mască de protecție.

Ponta a fost însă invitat de Ciolacu să intre amândoi în carantină, pentru a forma o stângă rezistentă la atacuri.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Ce este foliculita, cum o tratăm și cum o putem preveni

Ce este foliculita? Foliculita este o afecțiune comună, în general benignă, a pielii în care foliculul de păr devine infectat/inflamat și formează o pustulă...

Tapetul din living: Sfaturi utile pentru alegere și îngrijire

Livingul este spațiul în care petrecem o bună parte din timpul liber de acasă, fie că o facem pentru a ne relaxa sau pentru...

Percheziții la sediul UBER din Portugalia

Poliția portugheză și agenții fiscali au percheziționat marți sediul Uber Technologies din Lisabona, ca parte a unei investigații mai ample și a unor raiduri...
Ultima oră
Pe aceeași temă