9 C
București
luni, 25 octombrie 2021

CNAIR ar putea angaja chinezi, pentru ciorbă de liliac a la Lugoj – Deva

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), instituție subordonată Ministerului Transporturilor și Comunicațiilor, va angaja mai mulți muncitori de naționalitate chineză, pentru a scăpa de liliecii de pe Lugoj – Deva și nu numai.

CNAIR le va asigura angajaților chinezi câte o masă pe zi, din specialitățile autostrăzilor autohtone.

Pe lângă ciorba de liliac a la Lugoj – Deva, chinezii de la CNAIR ar mai putea degusta o labă mare de urs a la Comarnic – Brașov sau gândaci rarisimi crocanți a la Sibiu – Pitești.

Nici niște puișori amfibieni de baltă de pe autostradă nu ar lipsi din meniul variat al asiaticilor angajați de Compania de Drumuri.

După ce va fi realizată marea ciorbă de pe autostrăzi, nicio organizație nonguvernamentală nu va mai putea să stea în calea proiectelor mărețe ale șefilor din Ministerul Transporturilor și CNAIR.

Pericolul apariției unei epidemii de nou coronavirus, în urma festinului chinezesc de pe autostrăzi este extrem de redus.

Viteza redusă cu care se rulează pe drumurile patriei noastre fac imposibilă chiar și extinderea coronavirusului.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu-Mihail Mușoiu scrie în presa centrală din anul 2008. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar, a absolvit FJSC și deține un master în Științele Comunicării.
Ultima oră
Pe aceeași temă