Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

ACADEMIA CAŢAVENCU. Spiru Haret, beat după demiterea Ecaterinei Andronescu

În Rai, Sfântul Petru l-a surprins pe Spiru Haret într-o stare avansată de ebrietate.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

Actualizat: 09.08.2019 - 17:57

Motivul pentru starea euforică a celui recunoscut că a pus bazele învățământului românesc era vestea că premierul Viorica Dăncilă a demis-o pe Ecaterina Andronescu din funcția de ministru al Educației. „Nu am liniște, de ani buni tot văd cum femeia asta distruge tot ce am încercat să clădesc în școala românească. E un vis! Nu pot să cred că am scăpat de ea definitiv, deși a tot revenit“, i-ar fi spus Spiru Haret lui Petru.

Dezamăgirea a fost însă foarte mare pentru fostul șef al școlii românești după ce a aflat că în locul Ecaterinei Andronescu a fost numit Daniel Breaz. Din cauza șocului, Spiru Haret s-a apucat să consume și mai multă licoare bahică, astfel încât a fost nevoie de intervenția medicilor. Din nefericire, nu au fost găsiți medici în Rai, acestora fiindu-le refuzat accesul chiar de Sfântul Petru, care a invocat mita luată de aceștia de la pacienți.

Întreg articolul este disponibil aici.


Comentarii

loading...