10.1 C
București
miercuri, 22 septembrie 2021

ACADEMIA CAŢAVENCU. Carmen Dan își ia ochelari anti-Borcea, pentru vizita la Dragnea

Investiția va fi realizată pentru vizita pe care Carmen Dan a promis că i-o va face fostului președinte al Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, în penitenciar. După cum se știe, Dragnea este coleg de penitenciar cu fostul finanțator al clubului de fotbal Dinamo București, Cristian Borcea, cunoscut pentru puterea sa de a lăsa o femeie însărcinată doar în urma unui contact vizual. Fostul ministru Carmen Dan își va achiziționa ochelarii cu protecția specială pentru a evita privirea lui Cristi Borcea.

Carmen Dan ar fi apelat și la foștii subalterni ai săi din MAI pentru a verifica autenticitatea ochelarilor comandați. Toate femeile care l-au vizitat pe Cristi Borcea au părăsit penitenciarul în care acesta era închis purtând perechi de ochelari similare, dar, cu toate acestea, au rămas însărcinate cu fostul finanțator al lui Dinamo. Se pare că ochelarii purtați de Valentina Pelinel erau contrafăcuți.

Fostul ministru de Interne nu-și poate permite un asemenea risc și de aceea le-a cerut celor din MAI să verifice toate loturile de ochelari anti-Borcea care vor intra în țară, importați din China. Polițiștii de vamă ar fi oprit deja un container ce ar fi trebuit să conțină astfel de ochelari, dar în care nu au găsit decât câțiva chinezi.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu-Mihail Mușoiu scrie în presa centrală din anul 2008. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar, a absolvit FJSC și deține un master în Științele Comunicării.
Ultima oră
Pe aceeași temă