VIDEO Comisar de la Protecţia Consumatorului, bătut şi scuipat într-o parcare

Un comisar de la Protecţia Consumatorului din Constanţa a fost bătut şi scuipat de un client al hipermarket, pentru că ar fi parcat greşit. Scandalul din parcarea centrului comercial a fost filmat, iar reprezentantul OPC intenţionează să depună plângere la Poliţie.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 22.12.2018 - 18:34

Potrivit şefului CJPC Constanţa, Horia Constantinescu, o echipă a comisariatului a mers, sâmbătă, în control la centrul comercial, dar incidentul a izbucnit în parcarea complexului, din cauza unui loc de parcare.

"Astăzi (sâmbătă – n.r.), pe baza unei sesizări din spaţiul online, am desfăşurat un control operativ la un magazine din complexul comercial. Unul dintre colegii mei prezent la control a fost lovit şi înjurat în parcare", a precizat Constantinescu.

Incidentul a izbucnit din cauza locurilor de parcare, agresorul acuzând că autoturismul său a fost blocat de cel al comisarului şi a fost filmat chiar de către cel agresat.

Pe imagini se vede cum agresorul coboară de mai multe ori din maşină, îl loveşte, înjură şi scuipă pe reprezentantul OPC, în timp ce soţia îl roagă să se calmeze pentru că s-a speriat copilul, prezent la scena, din maşină.

Comisarul OPC intenţionează acum să meargă la medicina legală pentru un certificat medico-legal şi apoi să depună o plângere la Poliţie.

Comentarii