Una dintre victimele accidentului aviatic din Buzău, un om de afaceri din Cluj

Una dintre victimele accidentului aviatic din judeţul Buzău este un om de afaceri din Cluj, Mihai Covaciu, cu proiecte în domeniul imobiliar, în timp ce celălalt bărbat era din Constanţa, Liviu Bucăţică, preşedinte al Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 15.05.2019 - 19:18

Ambii bărbaţi erau stabiliţi la Râşnov.

Surse din anchetă susţin că una dintre victimele accidentului aviatic de la Nehoiu ar fi omul de afaceri Mihai Covaciu, care ar fi derulat afaceri în domeniul imobiliar în Cluj-Napoca. Potrivit informaţiilor postate pe pagina sa de Facebook, bărbatul se stabilise la Râşnov.

Aceleaşi surse susţin că cealaltă victimă ar fi Liviu Bucăţică, şi el stabilit la Râşnov, dar originar din Constanţa. Acesta era fratele Corinei Martin, preşedinte al Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România (FAPT).

 
Identitatea celor doi nu a fost confirmată oficial de anchetatori până în acest moment.

Cazul va fi anchetat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti.

Un avion de mici dimensiuni a căzut, miercuri, într-o zonă montană greu accesibilă din judeţul Buzău, iar două persoane au murit. 

Primarul din Nehoiu, Ionuţ Milea, spunea că asupra celor doui bărbaţi decedaţi ar fi fost găsite documente din care ar reieşi că ar fi din Cluj-Napoca.

”E totul plin de fiare acolo, nu putem desluşi mare lucru. Din documente, reiese că victimele ar fi din Cluj-Napoca. E o zonă greu accesibilă, am mers cu maşina, apoi pe jos vreo 40 de minute", a declarat primarul oraşului Nehoiu.

Poliţia Buzău a precizat că va veni cu detalii odată ce procurorul de caz va ajunge la locul accidentului.

Totodată, există informaţii că aparatul de zbor ar mai fi fost implicat într-un incident în urmă cu 3 ani, la Topoloveni, când pilotul s-ar fi salvat, dar şi că avionul nu ar fi fost omologat să efectueze zboruri în spaţiul aerian românesc.

În zona accidentului, a plouat torenţial în ultimele ore şi a bătut vântul cu putere, vremea fiind nefavorabilă încă din cursul zilei de marţi.

Comentarii