Un şofer băut a blocat activitatea tuturor troleibuzelor

Un şofer băut a intrat cu maşina într-un stâlp care alimenta cu electricitate troleibuzele din Galaţi, lăsând tot oraşul fără transport public. Muncitorii încearcă, joi, să repare stâlpul şi reţeaua de alimentare, transmite Mediafax.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 17.01.2019 - 11:36

Accidentul s-a produs joi dimineaţa în zona centrală a oraşului Galaţi. Muncitorii au lucrat ore întregi ca să repare stâlpul care susţine reţeaua de alimentare a troleibuzelor din oraş, dar încă nu au reuşit.

Astfel, troleibuzele au stat la capătul de linie în intervalul orar 5.00-6.25. Ulterior, circulaţia troleibuzelor s-a reluat însă în jurul orei 10.00, problemele la reţeaua electrică au reapărut.

„Societatea Transurb SA informează că, din cauza unei avarii apărute la un stâlp care alimentează cu energie reţeaua de distribuţie a tensiunii, toate troleibuzele repartizate pe trasee nu vor circula până la remedierea situaţiei. Echipele de intervenţie din cadrul societăţii noastre lucrează la remedierea avariei. Vă reamintim că în această dimineaţă (joi – n.r.), a avut loc un accident rutier pe strada Brăilei, în zona Potcoava de Aur, ce a condus la avarierea unui unui stâlp care alimentează cu energie reţeaua electrică de transport a troleibuzelor”, au anunţat reprezentanţii transportatorului public de persoane din Galaţi.

Poliţiştii gălăţeni au stabilit că şoferul care a provocat accidentul era băut.

Reprezentanţii IPJ Galaţi au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că etilotestul a arătat că şoferul avea o alcoolemie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pe numele şoferului, atât pentru că a consumat alcool la volan, cât şi pentru că a refuzat să-i fie prelevate probele biologice.

Comentarii