Un oraş din România, realimentat cu energie electrică după 33 de ore de la întrerupere

Oraşul Lugoj, din judeţul Timiş, a fost realimentat cu energie electrică, luni seara, după ce timp de 33 de ore localnicii nu au avut apă potabilă la robinete şi nici curent, în urma ninsorii abundente, transmite Mediafax.

Share

Rl online 0 comentarii

17.12.2018 - 20:46

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Lugoj, luni seara toţi cei aproximativ 40.000 de localnici au fost realimentaţi cu energie electrică, în urma intervenţiilor efectuate de echipele Enel.

Oraşul a rămas fără curent duminică dimineaţa, după ce au apărut defecţiuni majore la două linii de înaltă tensiune, din cauza ninsorilor abundente.

Totuşi, pentru a preîntâmpina eventuale probleme, în şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă desfăşurată la Lugoj s-a decis solicitarea a încă două generatoare de mare putere, care vor sosi în judeţul Timiş de la Cluj şi Sibiu.

În prezent, şase generatoare de mare putere ale IGSU sunt în teren în continuare, dintre care trei în Făget şi trei în Lugoj, la centrul de dializă şi la uzina de apă.

Oraşul Lugoj, care are aproximativ 40.000 de locuitori, a rămas fără energie electrică, căldură şi apă la robinete, duminică dimineaţa, în urma ninsorilor abundente. În cursul nopţii de duminică spre luni, oraşul timişean a fost parţial alimentat cu apă, după ce a fost montat un generator la uzina de apă.

Comentarii