15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiUn bărbat a murit după ce s-a aruncat de la primul etaj...

Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la primul etaj al Spitalului Judeţean Buzău

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, Adriana Bunilă, bărbatul de 64 de ani din Lopătari care avea epilepsie fusese internat pe Secţia de Neurologie, în data de 9 octombrie, după ce suferise un accident vascular cerebral cu hemipareză stângă, analizele arătând şi că este un consumator de alcool.

Pacientul a avut o evoluţie favorabilă, însă joi a devenit uşor dezorientat şi confuz. La orele serii, el ar fi devenit agitat şi violent cu personalul medical, a primit tratament sedativ şi s-a cerut acordul familiei pentru a putea fi imobilizat la pat, prin metoda de contenţie.

Bărbatul a reuşit, însă, să se dezlege şi a început să ameninţe personalul sanitar cu obiecte contondente pe care le avea în jur, inclusiv cu stativul de la perfuzie. La un moment dat, în criza sa, omul s-a retras în grupul sanitar de unde s-a aruncat în gol, de la etajul unu, direct în cap.

La acel moment, prin curtea spitalului trecea o Salvare şi pentru că a fost observat de medicii de pe ambulanţă, aceştia i-au acordat imediat îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost transportat la UPU, după care a fost transferat la Terapie Intensivă, unde a fost intubat. Omul a murit după o oră.

Poliţia a deschis dosar penal in acest caz.

Cele mai citite

Dotează eficient și igienic spațiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și...

Nicuşor Dan şi Dreapta Unită au depus candidaturile la Bucureşti

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, şi-a depus joi candidatura pentru un nou mandat, iar alături de el s-au aflat liderii Alianţei Dreapta Unită, care au...

Sărbătoare în inima Bărăganului! Unirea Slobozia, prima promovată în Liga 1

Unirea Slobozia s-a impus cu scorul de 1-0 în deplasarea de la CS Mioveni, în etapa a șasea a play-off-ului Ligii a 2-a, și...
Ultima oră
Pe aceeași temă