Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Rl online

Actualizat: 21.06.2019 - 19:17

Trif: Avem plaje foarte frumoase, avem resorturi care rivalizează cu cele de afară

Rl online

Actualizat: 21.06.2019 - 19:17

Bogdan Trif s-a aflat, vineri, într-un control pe litoral. El a declarat jurnaliştilor, la Eforie Nord, că litoralul românesc nu este foarte scump şi există zone pentru toate buzunarele. El a reamintit şi importanţa voucherelor de vacanţă, despre care a spus că reprezintă un motor de dezvoltare.

"Litoralul românesc nu este unul foarte scump, depinde la ce te raportezi. Avem într-adevăr locaţii scumpe, dar avem şi locaţii pentru toate buzunarele. Mă bucur foarte mult că şi anul acesta voucherele de vacanţă reprezintă un motor de dezvoltare şi în special aici pe litoralul românesc am găsit foarte mulţi turişti care au venit cu aceste vouchere de vacanţă, este o măsură bună. Am anunţat că inclusiv în anul 2020 se vor da aceste vouchere de vacanţă şi cu siguranţă şi în următorii ani. Este o măsură bună care a fost apreciată de industria din turism şi ne-au solicitat să o permanentizăm. Mai mult decât atât, trebuie să specific că au posibilitatea şi cei din mediul privat să acorde aceste vouchere de vacanţă. Voucherele de vacanţă nu se impozitează nici cu CAS, nici cu CASS, e doar acel impozit de 10%, deci au posibilitatea se acorde şi aceste vouchere de vacanţă”, a afirmat Trif.

El a precizat că printre atracţiile litoralului românesc se numără plajele, resorturile care rivalizează cu cele de afară atât la condiţii, cât şi la preţuri şi faptul că este distracţie non-stop.

"Avem plaje foarte frumoase, avem resorturi care rivalizează cu cele de afară, la acelaşi preţuri. Mai mult decât atât, avem distracţie non-stop ceea ce nu se întâmplă în alte părţi. Dacă mergeţi în alte locaţii o să vedeţi că la 12 noaptea se cam se închid toate barurile. Aici distracţie ţine non-stop şi de aceea avem şi foarte mulţi turişti. Am fost la Vama Veche data trecută când am venit la mare şi am văzut foarte mulţi turişti. Au fost zeci de mii de oameni. Intenţionez să mă duc şi în seara asta să mă distrez acolo şi invit pe toţi românii şi pe toţi turiştii să vină la mare, chiar sunt condiţii bune, e vreme bună, sunt localuri unde se pot distra şi preţurile sunt pentru toate buzunarele”, a mai afirmat ministrul Bogdan Trif.

 

Since you are here

… we have a small favour to ask. More people are reading and supporting our independent, investigative reporting than ever before. And unlike many news organisations, we have chosen an approach that allows us to keep our journalism accessible to all, regardless of where they live or what they can afford. Romania Libera is editorially independent, meaning we set our own agenda. Our journalism is free from commercial bias and not influenced by billionaire owners, politicians or shareholders. No one edits our editor. No one steers our opinion. This is important as it enables us to give a voice to those less heard, challenge the powerful and hold them to account. It’s what makes us different to so many others in the media, at a time when factual, honest reporting is critical. Every contribution we receive from readers like you, big or small, goes directly into funding our journalism. This support enables us to keep working as we do – but we must maintain and build on it for every year to come. Support The Romania Libera from as little as €1 – and it only takes a minute. Thank you.

Subscribe Romania Libera weekly
Subscribe Romania Libera essential new magazine
An alternative to breaking news
Subscribe Romania Libera essential new magazine