12.6 C
București
sâmbătă, 25 septembrie 2021

Trif: Avem plaje foarte frumoase, avem resorturi care rivalizează cu cele de afară

Bogdan Trif s-a aflat, vineri, într-un control pe litoral. El a declarat jurnaliştilor, la Eforie Nord, că litoralul românesc nu este foarte scump şi există zone pentru toate buzunarele. El a reamintit şi importanţa voucherelor de vacanţă, despre care a spus că reprezintă un motor de dezvoltare.

„Litoralul românesc nu este unul foarte scump, depinde la ce te raportezi. Avem într-adevăr locaţii scumpe, dar avem şi locaţii pentru toate buzunarele. Mă bucur foarte mult că şi anul acesta voucherele de vacanţă reprezintă un motor de dezvoltare şi în special aici pe litoralul românesc am găsit foarte mulţi turişti care au venit cu aceste vouchere de vacanţă, este o măsură bună. Am anunţat că inclusiv în anul 2020 se vor da aceste vouchere de vacanţă şi cu siguranţă şi în următorii ani. Este o măsură bună care a fost apreciată de industria din turism şi ne-au solicitat să o permanentizăm. Mai mult decât atât, trebuie să specific că au posibilitatea şi cei din mediul privat să acorde aceste vouchere de vacanţă. Voucherele de vacanţă nu se impozitează nici cu CAS, nici cu CASS, e doar acel impozit de 10%, deci au posibilitatea se acorde şi aceste vouchere de vacanţă”, a afirmat Trif.

El a precizat că printre atracţiile litoralului românesc se numără plajele, resorturile care rivalizează cu cele de afară atât la condiţii, cât şi la preţuri şi faptul că este distracţie non-stop.

„Avem plaje foarte frumoase, avem resorturi care rivalizează cu cele de afară, la acelaşi preţuri. Mai mult decât atât, avem distracţie non-stop ceea ce nu se întâmplă în alte părţi. Dacă mergeţi în alte locaţii o să vedeţi că la 12 noaptea se cam se închid toate barurile. Aici distracţie ţine non-stop şi de aceea avem şi foarte mulţi turişti. Am fost la Vama Veche data trecută când am venit la mare şi am văzut foarte mulţi turişti. Au fost zeci de mii de oameni. Intenţionez să mă duc şi în seara asta să mă distrez acolo şi invit pe toţi românii şi pe toţi turiştii să vină la mare, chiar sunt condiţii bune, e vreme bună, sunt localuri unde se pot distra şi preţurile sunt pentru toate buzunarele”, a mai afirmat ministrul Bogdan Trif.

 

Ultima oră
Pe aceeași temă