Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Timişoara: Focuri de armă trase de poliţişti

Poliţiştii din Timişoara au tras câteva focuri de armă în aer pentru a calma situația, după un scandal izbucnit între două familii, ne spune News.ro

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 31.08.2019 - 16:13

Potrivit poliţiştilor, în noaptea de vineri spre sâmbătă, un bărbat a sunat la numărul de urgenţe 112 pentru a anunţa că un alt bărbat îl ameninţă că îl calcă cu maşina.

Un echipaj de poliţie a ajuns la adresa indicată de apelant, un tânăr de 33 de ani. Acesta le-a povestit că scandalul a început mai devreme şi că un alt bărbat, care locuieşte pe aceeaşi stradă, ar fi vrut să îl lovească cu maşina.

Poliţiştii au ajuns şi acasă la scandalagiu, un bărbat de 38 de ani, care i-a întâmpinat cu o bară de metal în mână. Nu a vrut să lase fierul din mână, astfel că poliţiştii au tras un foc de avertisment în plan vertical.

În acel moment, familiile celor doi bărbaţi au ieşit în stradă şi au început să facă scandal. Doar când poliţiştii au mai tras încă două focuri de armă în plan vertical, cele două familii s-au liniştit.

Poliţiştii i-au ridicat pe cei doi scandalagii, iar pe bărbatul de 38 de ani l-au reţinut pentru 24 de ore.

Comentarii