10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiSurpriză plăcută pentru călătorii CFR. Ce se va întâmpla pe ruta Constanța-București

Surpriză plăcută pentru călătorii CFR. Ce se va întâmpla pe ruta Constanța-București

Trenul InterRegio 1684 pleacă de luni până vineri din Constanța la ora 07:00 și ajunge în stația București Nord la ora 09:17.

„Alături de trenurile cu plecare din Constanța la ora 05:30 și 08:20 și prin noua variantă de ora 7:00, ce reprezintă o oră de plecare ce se pliază perfect pe nevoile de transport ale celor care au treabă de o zi în capitală, oferim mai multe opțiuni pentru deplasarea de la Constanța la București. În plus, pe lângă faptul că parcurge distanța în 2 ore și 17 minute și realizează sosirea la o oră convenabilă în București, IR 1684 asigură mobilitatea și pe secții secundare prin legături potrivite din Ciulnița (sosire 08:17), spre/dinspre reședințele de județ Slobozia și Călărași. Trenul este format din vagoane moderne și confortabile, modernizate în anul 2020”, anunță CFR Călători.

„Cu siguranță vom mai avea surprize plăcute pe relația Constanța și nu numai. Continuăm!“ , a declarat directorul general al CFR Călători, Dan M. Costescu.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă