Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Secetă, în cea mai mare parte a țării

Conţinutul de apă în stratul de sol 0-20 cm (ogor) prezintă valori scăzute şi deosebit de scăzute, seceta pedologică fiind moderată, puternică şi extremă, în cea mai mare parte a ţării, potrivit datelor publicate de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Share

George Dumitrescu 0 comentarii

Actualizat: 05.10.2018 - 11:29

Conform meteorologilor, rezerva de umiditate din sol se încadrează în limite satisfăcătoare local în centrul şi sud-estul Transilvaniei, izolat în nordul şi sud-vestul Olteniei şi în vestul Crişanei.

"Rezerva de umiditate este determinată prin metoda bilanţului apei în sol utilizând datele meteorologice înregistrate la
staţiile meteorologice cu program agrometeorologic din cadrul reţelei Administraţiei Naţionale de Meteorologie. Valorile de umiditate sunt validate periodic de măsurători directe efectuate cu senzori de umiditate, în platformele agrometeorologice", precizează ANM.

Comentarii

loading...