Romprest anunță că va îngriji pe cheltuiala sa câinii din Adăpostul Odăi

Romprest anunţă că va îngriji pe cheltuiala sa câinii din Adăpostul Odăi până la soluţionarea litigiului cu Primăria Sectorului 1.

Share

Romania libera 0 comentarii

Actualizat: 08.02.2021 - 22:53

Într-un comunicat de presă postat, luni, pe site-ul său, Romprest a menţionat că angajaţii săi vor hrăni şi îngriji câinii, astfel încât, până la deblocarea situaţiei, niciun animal să nu aibă de suferit.

„Considerăm că animalele fără stăpân nu trebuie să devină victime colaterale în războaiele politice ale primarului Sectorului 1, doamna Clotilde Armand, şi sperăm ca situaţia juridică a adăpostului să revină cât mai curând la normal. Mulţumim Primăriei Generale a Capitalei pentru disponibilitatea de a prelua temporar finanţarea adăpostului Odăi, însă societatea noastră a decis să îşi asume ea cheltuielile legate de îngrijirea câinilor fără stăpân. Îi asigurăm pe toţi iubitorii animalelor din Bucureşti că acestea vor fi în continuare la fel de bine îngrijite ca şi până acum şi că societatea Romprest va colabora cu autorităţile locale ori de câte ori va fi nevoie pentru ca animalele fără stăpân să aibă parte de îngrijirea pe care orice fiinţă o merită", prevede comunicatul Romprest.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţa duminică faptul că Adăpostul Odăi va fi preluat de Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA), finanţarea fiind asigurată de Primăria Capitalei pentru una-două luni, urmând a fi găsite „soluţii pe termen lung".

Comentarii