Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Restricţii de circulaţie DN 12 şi DN 13 B, la Gheorgheni, până în martie 2021

Centrul Infotrafic al Inspectoratului General al Poliţiei Române anunţă instituirea unor restricţii de circulaţie pe DN 12 şi DN 13 B, pentru vehiculele de mare tonaj, în perioada 30 septembrie 2019-martie 2021,ca urmare a lucrărilor de reabilitare.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 30.09.2019 - 17:03

În perioada menţionată, circulaţia vehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, care se deplasează pe relaţia Topliţa-Gheorgheni-Miercurea Ciuc, se va desfăşura deviat.

Astfel, pe sensul de mers dinspre Topliţa către Miercurea Ciuc, traficul rutier va fi deviat de pe DN12, pe DJ126 (prin localităţile Lăzarea, Joseni, Ciumani, Suseni) - DJ138 (prin localităţile Suseni, Chileni, Valea Strâmbă) - DN12.

Pe sensul de mers dinspre Miercurea Ciuc către Topliţa, circulaţia rutieră va fi deviată de pe DN12, pe DJ138 (prin localităţile Valea Strâmbă, Chileni, Suseni) - DJ 126 (prin localităţile Ciumani, Joseni, Lăzarea) - DN12.

De asemenea, circulaţia vehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone care se deplasează pe relaţia Praid - Gheorgheni - Miercurea Ciuc se va desfăşura deviat.

Pe sensul de mers dinspre Praid către Miercurea Ciuc, traficul rutier va fi deviat de pe DN13B, pe DJ126 (prin localităţile Joseni, Ciumani, Suseni) - DJ138 (prin localităţile Suseni, Chileni, Valea Strâmbă) - DN12.

Pe sensul de mers dinspre Miercurea Ciuc către Praid, circulaţia rutieră va fi deviată de pe DN12 - pe DJ138 (prin localităţile Valea Strâmbă, Chileni, Suseni) - DJ 126 (prin localităţile Ciumani şi Joseni) - DN13B.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să ruleze cu atenţie şi să reducă viteza în zona lucrărilor semnalizate.

Comentarii