21.5 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăȘtirile zileiReprezentanții PNL din secții, instruiți să plece cu urnele mobile

Reprezentanții PNL din secții, instruiți să plece cu urnele mobile

Ludovic Orban, președintele PNL, a spus la Slobozia, în ultima zi de campanie electorală, că liberalii din secțiile de votare au fost instuiți să însoțească urna mobilă atunci când se pleacă spre persoanele care nu se pot deplasa, la bolnavii cu Covid-19 și la persoanele aflate în izolare sau carantină.

Întrebat dacă anticipează că vor exista membri ai Comisiilor secțiilor de votare care vor refuza să plece cu urna mobilă de teamă să nu se infecteze cu noul coronavirus, Ludovic Orban a precizat că astfel de situații nu vor avea loc.

„Toți cei care sunt infectați cu Covid-19 și persoanele izolate și în carantină au dreptul să voteze și să ceară deplasarea urnei mobile, am stabilit acest lucru în mod cât se poate de clar. N-am întâlnit până acum această situație, nu ni s-a transmis că oamenii ar avea vreo reticiență să plece cu urna mobilă. N-am auzit așa ceva, sunt covins că… Aici, știți cum e, de regulă cine pleacă cu urna mobilă…”, a spus Ludovic Orban, lăsând de înțeles că există un avantaj electoral al celor care pleacă pe teren cu urna mobilă.

„Noi le-am transmis delegaților noștri (n.red. reprezentanții PNL în secțiile de votare) ca cazul în care sunt propuneri legate de însoțirea urnei mobile să se ofere voluntari.”, a adăugat Ludovic Orban.

Premierul a adăugat că persoanelor care merg cu urna mobilă la persoanele aflate în izolare la domiciliu ori în carantină nu li se vor oferi combinezoane ci se vor proteja prin purtarea măștii de protecție a nasului și a gurii și prin purtarea mănușilor de protecție.

Cele mai citite

Noua fiță masonică: Sarmale la …roabă!

Așa zișii masoni grupați, în Marea Lojă Națională a României condusă, în scripte, de preotul Cătălin Tohăneanu, dar, în realitate, de plagiatorul Radu...

Milionarii de la One Properties United, campanie publicitară dubioasă în mass-media! În paralel, vor să ne închidă gura

Ziarul Financiar insistă cu o declarație a lui Victor Căpitanu, co-CEO One United Properties, prin care se sugerează că un fond elvețian de...

Noua fiță masonică: Sarmale la …roabă!

Așa zișii masoni grupați, în Marea Lojă Națională a României condusă, în scripte, de preotul Cătălin Tohăneanu, dar, în realitate, de plagiatorul Radu...
Ultima oră
Pe aceeași temă