9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialUDMR nu-si remaniaza careul de ministri

UDMR nu-si remaniaza careul de ministri

Conducerea UDMR nu intentioneaza sa renunte la nici unul din cei patru ministri pe care ii are in Guvernul Tariceanu in eventualitatea unei remanieri. Mai mult, senatorul Gyorgy Frunda, care este, totodata, presedintele Consiliului Reprezentantilor Unionali din cadrul formatiunii conduse de Marko Bela, a declarat ca partidul va ridica anumite pretentii in cazul in care in toamna acestui an va avea loc o restructurare a Guvernului. “Cred ca toti cei patru ministri ai Uniunii isi fac bine meseria si nu se pune problema ca noi sa ii inlocuim cu alte persoane sau sa renuntam la ministerele pe care le conduc ei pentru alte ministere. E posibil, insa, sa cerem ca ministrii nostri delegati sa fie ministri plini”, a afirmat parlamentarul.
Senatorul a mai afirmat ca el personal nu este interesat de nici un post de ministru. “Mie mi s-a oferit sa fiu ministru in actualul cabinet si din motive pe care nu vreau sa le comentez nu am acceptat oferta”, a adaugat Frunda. El a mai spus ca din aceleasi motive ar refuza o noua oferta in acest sens. Parlamentarul a respins, totodata, zvonurile potrivit carora UDMR s-ar fi format doua tabere.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă