9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialTrei furnizori, calificati in programul "Lapte si corn" din Sibiu

Trei furnizori, calificati in programul “Lapte si corn” din Sibiu

Trei firme s-au calificat la preselectia pentru licitatia in programul “Laptele si cornul”, pentru anul scolar 2005/2006, la nivelul judetului Sibiu.
Potrivit purtatorului de cuvant al Consiliului Judetean, Ioana Capatana, operatiunea a avut loc in aceste zile la sediul institutiei, urmand ca licitatia sa aiba loc la data de 11 august, prin sistemul electronic oficial de licitatii.
Desi s-au cumparat noua caiete de sarcini, pana in 3 august, data-limita de inscriere, doar trei firme si-au depus ofertele, iar doua dintre acesta sunt din judetul Sibiu. Este vorba despre “Redal” SA, societate din grupul controlat de omul de afaceri Gheorghe Aldea, ce a asigurat si pana acum furnizarea si distributia produselor alimentare gratuite acordate elevilor din clasele I-IV si copiilor de varsta prescolara. Cea de-a doua firma este “Marald Com” SRL, care a participat si la licitatia de anul trecut, dar atunci nu a reusit sa depuna cea mai buna oferta. “AgroPan Star” SRL, cel de-al treilea competitor, este din orasul Sfantu Gheorghe.
Potrivit reprezentantilor CJ, in urma preselectiei, comisia a constatat ca toate cele trei firme au intrunit punctajul necesar pentru a participa la licitatia eletronica, ce se va desfasura in data de 11 august, prin intermediul plaformei E-licitatii, a Inspectoratului General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei din Bucuresti.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă