Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Salvarea, mai ieftina ca taxiul

Costurile la serviciul de transport medical se vor ieftini. Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate a organizat o licitatie pentru a asigura acest serviciu, care a revenit unei firme private. Astfel, daca pana in prezent tariful decontat pentru ...

Share

Rl online 0 comentarii

03.06.2005 - 00:00
Costurile la serviciul de transport medical se vor ieftini. Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate a organizat o licitatie pentru a asigura acest serviciu, care a revenit unei firme private. Astfel, daca pana in prezent tariful decontat pentru "transportul medicalizat" (salvare insotita de un medic) era de 12.000 de lei/kilometru, firma castigatoare a oferit un pret de 7.950 de lei/kilometru. Victorian Pastila, seful CJAS, spune ca in multe cazuri, ca de exemplu in deplasarile pentru dializa, nu este necesara deplasarea ambulantei cu un medic la bord, astfel ca reducerea costurilor este vizibila. Inainte, tot transportul cu ambulantele era platit la acelasi pret. Diferenta de bani va ajunge la Serviciul Judetean de Ambulanta. Solicitarile se vor face ca si pana acum, la o statie centrala, prin telefon.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...