10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialRazboi de imagine in PNL Caras-Severin

Razboi de imagine in PNL Caras-Severin

Vicepresedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Horia Irimia a avut recent initiativa de a-si infiinta o pagina de internet – www.horiairimia.ro – care printre altele contine si un mini-sondaj de opinie. Acesta se refera, nici mai mult nici mai putin, decat la activitatea Primariei Resita, mai exact, a colegului sau de partid, liberalul Liviu Spataru. Asa cum se poate vedea si din rezultatele sondajului, resitenii si in general cei care au vizitat pagina, nu au avut chiar o parere excelenta despre activitatea Primariei si a primarului.
La intrebarea cum apreciati activitatea Primariei Resita in ultimul an, cei mai multi (40%) au apeciat ca fiind foarte slaba. Celelalte raspunsuri au fost urmatoarele: mai slaba decat cea din anii anteriori: 25 – 19,7%; mai buna decat cea din anii anteriori: 19 – 15%; foarte buna: 17 – 13,4%; la fel: 9 – 7,1%; nu stiu: 6 – 4,7%.
Reactia primarului aflat in concediu in strainatate nu s-a lasat mult asteptata si s-a facut prezenta printr-un comunicat de presa semnat de consilierul primarului, Cristina Tarbuzan. “Aflat cateva zile in concediu, dl. primar Liviu Spataru a aflat stupefiat faptul ca vicepresedintele Consiliului Judetean, Horia Irimia, monitorizeaza pe site-ul personal activitatea Primariei, straduindu-se din rasputeri sa o minimalizeze. Primarul municipiului Resita apreciaza acest gest ca o imixtiune grosolana in activitatea administrativa a municipiului, aflat in plin exercitiu. Domnia sa dezagreaza gesturile politicianiste ieftine, goana dupa imagine personala cu orice pret, calcatul pe cadavre si lipsa de fair-play. De asemenea, primarul Liviu Spataru doreste sa-i aminteasca vicepresedintelui CJ ca eficienta se masoara in fapte si nu in vorbe, exprimandu-si in fata resitenilor hotararea ca, dupa revenirea din scurtul concediu, sa-si continue proiectele, spre binele Resitei”, se afirma in comunicatul primarului Spataru
Vicepresedintele Horia Irimia nu a parut afectat de declaratiile colegului de partid. El a precizat ca nu el a fost cel care a raspuns la sondaj. “Nu este opinia mea. Nu sunt responsabil de parerile vizitatorilor. Si nici nu se refera la domnul primar, ci la Primarie. Eu ma inteleg foarte bine cu domnul Liviu Spataru” a completat vicepresedintele Horia Irimia.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă