15 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialPrimaria se lauda pe banii contribuabililor

Primaria se lauda pe banii contribuabililor

BISTRITA. Primaria Bistrita va cheltui peste 1.000 de euro pe an pentru editarea unei publicatii care sa reflecte activitatea municipalitatii. Primarul orasului, Vasile Moldovan (PD), a declarat ca nu doreste sa devina un concurent pentru presa locala, dar crede ca institutia pe care o conduce are obligatia sa informeze cetatenii in legatura cu schimbarile care apar in domeniul legislativ.
“Este necesar sa eficientizam mecanismul prin care informatia trebuie sa ajunga in timp util la cetateni. In acest sens, propunem infiintarea unei publicatii proprii, editate de Primarie cu sprijinul Consiliului Local”, a spus Moldovan. Potrivit primarului, costurile estimative de tiparire a ziarului sunt de 40 de milioane de lei vechi.
“Totodata, dorim sa convingem locuitorii municipiului Bistrita ca, prin participarea lor la sedintele publice ale Consiliului local, pot influenta luarea deciziilor, care afecteaza intreaga comunitate si astfel se aduce un plus de transparenta in actul decizional. Publicatia se va distribui gratuit”, a mai afirmat edilul.
Deocamdata, tiparirea unui ziar propriu este doar o propunere a primarului care a intrunit, insa, aprobarea comisiilor de specialitate. Decizia finala va fi luata joi, in sedinta CL.

Cele mai citite

6 piese de mobilier esențiale în amenajarea unei camere pentru tineret

Cu siguranță, amenajarea unei camere pentru tineret este o sarcină care necesită atenție și creativitate....

VIDEO. E gata! Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat au pus punct relației. “Viața merge înainte, indiferent de orice”

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat și-au spus "adio" după o relație frumoasă de trei ani. Tot ce e frumos are și un sfârșit. Cu...

La 17 ani de la aderare, UE ne substrage patrihoții

Ilustrație: Marian Avramescu România este parte a marii familii a Uniunii Europene (UE) de 17 ani, iar de Ziua Independenței Naționale a României, sărbătorită...
Ultima oră
Pe aceeași temă