Primăria Capitalei: Din 5000 de tichete disponibile pentru cumpărarea de biciclete, aproape 3000 s-au epuizat în prima zi

2.935 de persoane au depus, pe parcursul zilei de luni, cereri pentru a primi vouchere de achiziție de biciclete, a anunțat, marți, Primăria Capitalei.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 25.07.2017 - 16:37

2.935 de persoane au depus, pe parcursul zilei de luni, cereri pentru a primi vouchere de achiziție de biciclete, a anunțat, marți, Primăria Capitalei.

Programul de primire a solicitărilor a început luni, iar cererile pot fi depuse fie la registratura Primăriei, fie prin e-mail.

"Numărul de cereri de înscriere primite până ieri, 24.07.2017, ora 18.30, a fost de 2.935, dintre care 2.245 depuse la Registratură și 690 prin e-mail. Cererile de înscriere depuse pe e-mail se procesează concomitent cu cele depuse la ghișeele Centrului de Relații cu Publicul, în ordinea sosirii", precizează Biroul de Presă al PMB.


O femeie a leșinat, marți dimineața, în timp ce aștepta la coadă, la Primăria Capitalei, să își depună documentele pentru primirea de cupoane pentru cumpărarea de biciclete și trotinete electrice.

Municipalitatea oferă 5.000 de tichete, fiecare în valoare de 500 de lei, care pot fi folosite pentru achiziționarea de biciclete, de trotinete electrice sau de dispozitive tip Segway / Ninebot.

Prin această măsură, Primăria vrea să încurajeze cetățenii să folosească transportul ecologic.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...