9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialPeste 160 de productii de televiziune si multimedia inscrise la "SIMFEST"

Peste 160 de productii de televiziune si multimedia inscrise la “SIMFEST”

La Festivalul Televiziunilor Locale si Producatorilor Independenti “SIMFEST” – 2005 Targu-Mures, care se va desfasura in perioada 22-28 august in Cetatea Medievala, au fost inscrise peste 160 de productii. “Numarul mare de productii inscrise in competitie impune o pre-jurizare, care va avea loc in perioada 8-14 august”, a spus organizatorul principal al festivalului, jurnalistul Ioan Ceausescu.
Potrivit sursei citate, productiile inscrise in concurs au sosit la Targu-Mures din aproape 40 de orase ale Romaniei, precum si din Ungaria, Iugoslavia, Republica Moldova, Armenia si Rusia. Conform programului festivalului, primele patru zile vor fi destinate unor sesiuni de training, desfasurate sub titulatura “Workshop-urile SIMFEST”, care vor incerca sa acopere cat mai multe domenii de interes pentru jurnalistii de televiziune.
Partea a doua a festivalului, in perioada 26 si 28 august, va fi destinata atat jurnalistilor interesati, cat si publicului, fiind programate patru sesiuni de vizionare si dezbatere a productiilor inscrise in concurs, doua workshop-uri, expozitii de fotografie si arta plastica, lansari de carte.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă