Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Li s-au inmuiat genunchii!

Zelul demolator al celor care au declansat scandalul plajelor de pe litoral nu a avut nici un efect in fata obiectivelor unor reprezentanti ai noii clientele politice. Mai marii Aliantei D.A. Constanta, in frunte cu prefectul Danut Culetu, s-au ...

Share

Lucian Cristea 0 comentarii

07.06.2005 - 00:00
Zelul demolator al celor care au declansat scandalul plajelor de pe litoral nu a avut nici un efect in fata obiectivelor unor reprezentanti ai noii clientele politice. Mai marii Aliantei D.A. Constanta, in frunte cu prefectul Danut Culetu, s-au facut de rasul curcilor in momentul in care s-au hotarat sa puna, practic, la loc ceea ce au demolat! Desigur, se intelege, sub o alta forma si cu alti stapani. Deputatul pedist Laurentiu Mironescu s-a inscris si el in corul "inteleptilor", incercand sa ne convinga ca partidul pe care il reprezinta gandeste ecologic in materie de constructii pe plaja. Luand plaja la picior, de la Mamaia la Vama Veche, oricine poate constata ca nu toate beach-barurile au avut aceeasi soarta. Efervescenta demolatoare a celor de la Directia Apelor "Dobrogea - Litoral", unde a fost pus un director capabil sa transpuna in viata ideile novatoare ale lui Stelian Dutu, s-a mai domolit pe anumite tronsoane. Aud, de pilda, ca demolatorilor li s-au inmuiat genunchii in fata domnilor Constantin Becker si Cristian Horatiu Stoica, doi asociati care fac legea in sudul litoralului. Altii construiesc fara nici o remuscare la Saturn fara a avea nici cea mai elementara autorizatie. Gurile rele mai spun ca un domn influent de la nivelul national al Apelor Romane s-ar fi lipit deja de vreo 3.000 mp de plaja, ca tot sunt demolati fraierii! Umbra a ceea ce a mai ramas din SC Neptun-Olimp face fata din ce in ce mai greu presiunilor politice venite din teritoriu. Cum sa te bati cu mainile goale cu arabii de la Spring Time Impex SRL? Noroc cu fosta conducere a statiunii Neptun, vanduta si ea pe parcele, care a incercat sa mai recupereze ce se mai putea recupera. Frumos si sanatos gandit, dar greu de realizat, dat fiind faptul ca procesele dureaza dupa cum dicteaza unii, iar sorti de izbanda au, in general, cei care dispun de bani. Reprezentantii Aliantei constantene, unii dintre ei, nu par a fi animati de dorinta ca anumite lucruri din turism sa reintre pe fagasul lor normal, altfel nu-mi explic de ce un influent reprezentant al pedistilor s-a aratat interesat pana peste cap de mersul procesului Neptun - Spring Time, lasand sa se inteleaga ca, cel putin pentru o vreme, cea mai buna tactica e tatonarea! Si eu care credeam ca nucleul arab de la "Perla Majestic" se bazeaza doar pe vorbele de duh ale fostului ministru al Turismului, Dan Matei Agathon! Concluzia e una - de la caz la caz, difera unitatea de masura si maniera de abordare. Din cate imi amintesc, insa, in ce priveste beach-barurile s-a spus ca demolarea nu va avea culoare politica. Aiurea.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...