Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Judetul Arad a ramas fara tabere pentru elevi

Agentia Taberelor si Turismului Scolar Arad (ATTS) a ramas fara locatiile de vacanta pentru elevi, deoarece spatiile au fost retrocedate catre fostii proprietari. De asemenea, una dintre tabere a fost inchisa deoarece este improprie cazarii si ...

Share

Florin Tomuta 0 comentarii

20.06.2005 - 00:00
Agentia Taberelor si Turismului Scolar Arad (ATTS) a ramas fara locatiile de vacanta pentru elevi, deoarece spatiile au fost retrocedate catre fostii proprietari. De asemenea, una dintre tabere a fost inchisa deoarece este improprie cazarii si desfasurarii unor activitati de copii. Astfel, cladirile taberelor de vacanta din localitatile Paulis, Ilteu, Savarsin si Dezna au fost revendicate de fostii proprietari care au fost deposedati de regimul comunist. Totodata, constructia similara de la Odvos este dezafectata si se afla in conservare, iar cea de la Casoaia nu are cantina si grup alimentar. In aceste conditii, singurul obiectiv turistic al ATTS pus la dispozitia elevilor este cel din statiunea Moneasa, desi s-a sperat ca va fi putea folosit si cel de la Dezna. Dar, luna trecuta, printr-o adresa sosita de la Agentia Nationala pentru Tineret, s-a interzis organizarea de tabere scolare aici deoarece si pentru acest imobil a fost depusa o cerere de retrocedare.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...