Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Iahturi de lux si barci de viteza in Portul Tomis

Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta organizeaza, in perioada 22-27 iunie, in Portul Turistic Tomis, cea de-a XI-a editie a "Tomis Yacht 2005", targ specializat de ambarcatiuni sportive, de agrement si de pescuit, ...

Share

Cristian Hagi 0 comentarii

17.06.2005 - 00:00
Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta organizeaza, in perioada 22-27 iunie, in Portul Turistic Tomis, cea de-a XI-a editie a "Tomis Yacht 2005", targ specializat de ambarcatiuni sportive, de agrement si de pescuit, mobilier de camping, terase si gradini de vara, articole de sport si turism. La eveniment participa 32 de firme care expun - pe o suprafata de 3.700 de metri patrati - ambarcatiuni de diverse tipuri, motoare de barci, echipamente si accesorii nautice, echipamente multifunctionale de navigatie, mobilier pentru camping, produse din fire sintetice si vegetale. Expozantii sunt producatori autohtoni si importatori a 40 de firme recunoscute pe plan mondial.

Editie in crestere

Constanta va fi cel mai bine reprezentata la "Tomis Yacht 2005", cu 14 firme. Pe urmatoarele locuri in acest clasament se situeaza Bucurestiul - cu 10 firme si Galatiul - cu doua societati. De asemenea, printre participanti se numara si cate o firma din Braila, Sibiu, Miercurea Ciuc, Brasov, Mehedinti si Oradea. Mai mult de jumatate dintre expozanti au participat si la editiile trecute, ceea ce demonstreaza eficienta evenimentului. Fata de anul trecut, suprafata de expunere este cu 48% mai mare, iar ponderea participantilor care produc si comercializeaza ambarcatiuni a crescut de la 30% la 40%. Reprezentantii CCINA spun ca in standul institutiei vor fi prezenti si reprezentanti ai Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci Bucuresti.
Targul poate fi vizitat incepand de marti, 22 iunie, ora 12.00 (cand va avea loc si deschiderea oficiala), pana luni, 27 iunie, programul zilnic fiind intre orele 11.00 si 20.00.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...