Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Conflict la Spitalul de Urgenta Tulcea

Desi Spitalul de Urgenta Tulcea se afla intr-o situatie financiara mult mai buna decat alte unitati medicale din tara, intrucat si-a onorat toate datoriile pe care le-a avut la furnizorii de medicamente si de servicii din anul trecut, in aceasta ...

Share

Rl online 0 comentarii

09.06.2005 - 00:00
Desi Spitalul de Urgenta Tulcea se afla intr-o situatie financiara mult mai buna decat alte unitati medicale din tara, intrucat si-a onorat toate datoriile pe care le-a avut la furnizorii de medicamente si de servicii din anul trecut, in aceasta unitate nu este liniste.
Sindicatele din spital ameninta cu greva. Supararea sindicatelor a fost generata de o dispozitie data de Ministrul Sanatatii de a fi redus personalul Spitalului Tulcea. Atat conducerea spitalului, cat si sindicalistii protesteaza impotriva masurii administrative pe motiv ca aceasta reducere ar crea mari probleme in functionarea sectiilor spitalului. Este stiut faptul ca Spitalul de Urgenta Tulcea are mari probleme in asigurarea personalului medical cu studii superioare si medii. Reamintim ca anul trecut mai multe sectii ale Spitalului de Urgente Tulcea au fost pe punctul de a fi inchise deoarece nu mai aveau nici un medic specialist pentru ca cei care lucrau pana atunci s-au pensionat. Doar acceptul pensionarilor de a mai lucra a salvat de la inchidere spitalul din Tulcea. Intre timp, au fost angajati opt medici specialisti si acum sectiile au minimul de medici de specialitate, dar unii dintre ei ar trebui sa paraseasca spitalul daca se aplica reducerea de personal.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...