Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ceferistii constanteni vor apa de baut

Greva de la CFR s-a amanat pana la o data ulterioara. Gheorghe Soldan, vicepresedintele Uniunii Teritoriale a Sindicatelor Feroviare Miscare Comercial Constanta, spune ca decizia a fost luata deoarece, pentru prima data de la inceperea ...

Share

Rl online 0 comentarii

07.06.2005 - 00:00
Greva de la CFR s-a amanat pana la o data ulterioara. Gheorghe Soldan, vicepresedintele Uniunii Teritoriale a Sindicatelor Feroviare Miscare Comercial Constanta, spune ca decizia a fost luata deoarece, pentru prima data de la inceperea negocierilor cu angajatorul, sindicalistii au primit o oferta scrisa. Desi oferta patronatului nu este multumitoare, este totusi un prim pas pentru continuarea negocierilor. Urmatoarea runda de discutii va avea loc intre 14 si 17 iunie. Printre cererile sindicalistilor se numara acordarea a 20 de tichete de masa, majorari salariale de 10,7% si imbunatatirea conditiilor de munca. "La aceasta ora exista substatii de cale ferata, inclusiv in judetul Constanta, care nu beneficiaza de apa. In multe locuri, acolo unde aceasta exista, nu este potabila", spune Soldan, care precizeaza ca un program in acest sens a fost deja demarat, in judetul Tulcea, dar ritmul lucrarilor este nesatisfacator. Printre celelalte revendicari referitoare la conditiile de munca se numara asigurarea izolarii fonice si a microclimatului necesar desfasurarii in bune conditii a activitatii.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...