10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialBauturi alcoolice "pe sub mana"in CJ Bistrita-Nasaud

Bauturi alcoolice “pe sub mana”in CJ Bistrita-Nasaud

Prefectul judetului Bistrita-Nasaud, Szilagyi Ioan (UDMR), sustine ca intr-o unitate de alimentatie amenajata in incinta Consiliului Judetean se servesc, neoficial, bauturi alcoolice. El a afirmat ca i-a pus in vedere presedintelui acestei institutii, Gheorghe Marinescu (PSD), sa desfiinteze bufetul care functioneaza intr-un spatiu al Prefecturii, insa acesta a refuzat.
Reprezentantul Guvernului in teritoriu este cu atat mai nemultumit cu cat punctul alimentar respectiv este amenajat intr-o camera in care pana anul trecut se afla aparatura necesara pentru functionarea unui ceas electronic, care, la orele exacte, canta si Imnul National. “Este indamnisibil ca nici ceasul si nici imnul sa nu se auda pentru ca acolo este un bufet in care stiu eu ca, neoficial, se vand bauturi alcoolice”, a spus Szilagyi.
Contactat telefonic, presedintele CJ, Gheorghe Marinescu, a negat faptul ca, in institutia pe care o conduce s-ar vinde alcool. El a justificat infiintarea bufetului prin aceea ca a raspuns solicitarilor venite din partea angajatilor care au vrut sa-si poata cumpara de undeva, de aproape, mancare si cafea.
Marinescu a mai spus ca bufetul va fi inchis inchis saptamana viitoare pentru a elimina tensiunile.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă