Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

A treia etapa a festivalului de cultura urbana, in Skatepark-ul din Herastrau

Succesul primelor doua etape ale festivalului de cultura urbana Ð "Mountain Dew Urban Fest", organizat in premiera pentru Romania, i-a incurajat pe organizatori sa priveasca cu optimism cea de-a treia sesiune, care se va desfasura azi, incepand ...

Share

Rl online 0 comentarii

30.07.2005 - 00:00
Succesul primelor doua etape ale festivalului de cultura urbana Ð "Mountain Dew Urban Fest", organizat in premiera pentru Romania, i-a incurajat pe organizatori sa priveasca cu optimism cea de-a treia sesiune, care se va desfasura azi, incepand cu ora 16.00, in Skatepark-ul din Herastrau. "Mountain Dew Urban Fest se desfasoara pana pe 3 septembrie 2005, in skatepark-urile bucurestene din Herastrau si Tineretului, reprezentand punctul culminant al seriei de evenimente inedite din zona culturii urbane, dezvoltate de Mountain Dew. Cele cinci evenimente ofera tinerilor amatori de senzatii tari cinci grupuri de activitati legate de asa-numita "teen urban culture": sport extrem urban, concerte de muzica hip-hop si rock alternativ, concursuri de graffiti si alte forme de street art, cultura digitala si urban wear. Festivalul va continua pe toata perioada verii, oferind tinerilor experiente inedite, alte trei demonstratii de forta pe zona culturii urbane. Evenimentul va include si doua concursuri on-line: Best Photo - Mountain Dew Urban Fest '05 si Best Film, ce se vor desfasura pe forumul site-ului oficial al evenimentului, www.h2o.ro", reaminteste Georgiana Dragu, membru al grupului de organizatori.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...