Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

60 de masini abandonate, ridicate din sectorul 3

In aceasta saptamana, 60 de autovehicule abandonate pe domeniul public al sectorului 3 vor fi ridicate si transportate intr-un depozit situat in afara Capitalei. Inspectorii Serviciului Gospodarie Comunala au identificat in cursul saptamanii ...

Share

Rl online 0 comentarii

09.06.2005 - 00:00
In aceasta saptamana, 60 de autovehicule abandonate pe domeniul public al sectorului 3 vor fi ridicate si transportate intr-un depozit situat in afara Capitalei. Inspectorii Serviciului Gospodarie Comunala au identificat in cursul saptamanii trecute alte 75 de autoturisme care blocau locurile de parcare si arterele de circulatie din zonele Gh. Petrascu-Campia Libertatii, Aleea Fizicienilor si centrul istoric, pentru care s-au intocmit somatii de ridicare potrivit Legii nr. 421/2002. In urma controalelor efectuate, inspectorii au aplicat amenzi de 25 milioane lei pentru nerespectarea normelor de salubritate. "La dispeceratul nonstop 9854 sau pe site-ul www.sector3primarie.ro, sectiunea "Mediul Curat Conteaza", se pot comunica punctele unde se afla masini abandonate. Din cauza gunoaielor acumulate, cele mai multe dintre acestea adevarate focare de infectie. Totodata, impiedica activitatea zilnica de salubrizare si induc un aspect necivilizat strazilor si bulevardelor. De aceea, am cerut organelor de control sa intensifice ritmul actiunilor de identificare si ridicare a masinilor parasite", a declarat primarul Liviu Negoita.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...