Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

46.000 dolari pentru servicii medicale destinate varstnicilor

Prin proiectul "O Alta Sansa", 60 de persoane varstnice din sectorul 1, aflate intr-o stare precara de sanatate, beneficiaza de servicii medicale gratuite la domiciliu. Proiectul a fost implementat in decembrie 2004 si contine suma de 46.000 ...

Share

Rl online 0 comentarii

09.06.2005 - 00:00
Prin proiectul "O Alta Sansa", 60 de persoane varstnice din sectorul 1, aflate intr-o stare precara de sanatate, beneficiaza de servicii medicale gratuite la domiciliu. Proiectul a fost implementat in decembrie 2004 si contine suma de 46.000 dolari, provenita de la Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si de la Banca Mondiala. Fondurile sunt utilizate pentru dezvoltarea gamei de servicii medicale specializate si eficientizarea intregului sistem de ingrijiri comunitare. Tinand cont de nivelul de trai scazut al persoanelor varstnice, acestea primesc lunar un pachet alimentar in valoare de 300.000 lei. Totodata, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 1 a dezvoltat, in ultimul an, reteaua de ingrijitori la domiciliu, de la noua angajati in mai 2004 la 37 de ingrijitori in mai a.c. In aceeasi perioada s-au desfasurat si trei cursuri de pregatire profesionala pentru ingrijitori la domiciliu, in parteneriat cu Fundatia "Universcult". Urmarea directa a fost cresterea numarului de beneficiari de la 47 persoane varstnice, in mai 2004, la 156 persoane in mai 2005.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...