Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Peste o tonă de pește, confiscată din Delta Dunării

Poliţiştii au confiscat peste o tonă de peşte, în urma controalelor efectuate în Rezervaţia Biosferei Delta Dunării, a anunţat Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Share

Rl online 0 comentarii

11.04.2020 - 12:55

"În perioada 8-10 aprilie 2020, poliţiştii Direcţiei de Ordine Publică - Serviciul de Poliţie 'Delta Dunării' au acţionat, împreună cu inspectori piscicoli din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură - Serviciul regional Tulcea, pentru prevenirea şi combaterea activităţilor ilegale din domeniul piscicol. În urma activităţilor desfăşurate, au fost constatate patru infracţiuni prevăzute de OUG 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura", se arată într-un comunicat al IGPR.

Conform sursei citate, au fost aplicate şi 12 sancţiuni contravenţionale, fiind indisponibilizate sau confiscate 14 plase de pescuit în lungime de peste un kilometru, două ambarcaţiuni şi un motor, în valoare totală de 46.600 de lei.

De asemenea, a fost confiscată cantitatea totală de 1.233 de kilograme de peşte, pentru care nu existau documente legale.

Comentarii

loading...